ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΑ ΣΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τρεις εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε μια ιστορία σε e-book ή σε τρισδιάστατο βιβλίο είναι οι εξής: 
  1. Το tikatok που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tikatok.com/  . Είναι μια εφαρμογή που την έχω δοκιμάσει καθώς μετέτρεψα παραμύθια που έγραψαν τα παιδιά σε e-books. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ όμορφο αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανεβεί το e-book σε blog ή σε ιστοσελίδα.
  2. Το storybird που μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://storybird.com/  . Είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει σε κάποιον να μοιραστεί με άλλους  το βιβλίο που έγραψε και να το εκτυπώσει  αλλά δεν  έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να σας αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
  3. Το zooburst που μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.zooburst.com/ και σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε μια ιστορία σε τρισδιάστατο βιβλίο. Για να καταλάβω πως λειτουργεί μετέτρεψα το "Μαύρο Κύμα" του Λουίς Σεπούλβεδα από το βιβλίο της λογοτεχνίας της Α Γυμνασίου σε 3D βιβλίο. Δείτε το αποτέλεσμα και αν σας αρέσει χρησιμοποιήστε το μαζί με τους μαθητές σας.                                        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΨΩΔΙΑ Ζ 369-529

Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ

Ευριπίδη Ελένη-Β επεισόδιο, 4η σκηνή